Takbyte Linköping

P TAK PROJEKT AB

Takbyte Linköping

P Tak Projekt AB är ett ledande inom takbyte i Linköping. Vi har mångårig erfarenhet och en passion för att leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi är specialister på tak och vi har den kunskap och teknik som krävs för att utföra takbyten på ett säkert och effektivt sätt.

Vårt team av duktiga takläggare har den erfarenhet och kompetens som krävs för att utföra takbyte av högsta kvalitet. Vi har den nyaste tekniken och verktygen för att säkerställa att resultatet blir perfekt och håller länge. Vi arbetar noga med varje detalj för att säkerställa att takbytet blir exakt som du önskar.

Vi har en bred erfarenhet av alla typer av tak och vi vet exakt vad som krävs för att utföra ett pålitligt takbyte. Vi arbetar med både privata och företagskunder och vi är stolta över våra relationer med våra kunder. Vi strävar alltid efter att leverera våra tjänster på ett professionellt och tillförlitligt sätt.

Om du är i behov av ett takbyte i Linköping, tveka inte att kontakta oss på P Tak Projekt AB. Vi ger dig en gratis och ingen åtagande offert, så att du kan få en känsla för våra tjänster och vad vi kan erbjuda dig. Kontakta oss idag för att få en pålitlig och effektiv tjänst på ditt tak!

Inklädnad av en ränna 💪🤟 ...

Omläggning av villatak innan det ska på solceller 🌞🌞 ...

Idag vart vi färdiga med en omläggning av en villa med tätplattor för solceller 💪 ...

Nu kör vi igång med isolering och pappen 💪 ...

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.

Vad vi gör

Vi är specialiserad på att installera och underhålla tak på hus eller andra byggnader. Vi ser till att livstiden på taket håller och förstärker det ifall behov finns. Ni är varmt välkomna att kontakta oss! 

Vilka vi är

Vi är takläggare som i första hand eftersträvar nöjda kunder, vilket betyder korrekta och välgjorda takomläggningar som ska hålla i många år

VÅRA TJÄNSTER

Papptak

Papptak är ett takmaterial som vanligtvis består av bitumenpapper eller asfaltimpregnerat papper som appliceras på taket i flera lager.

Takrenovering

Takrenovering kan innebära reparation av skador och läckage, byte av defekta takmaterial, installation av ny isolering och ventilation, samt förbättring av takets estetiska utseende.

Takomläggning

Takomläggning är en process där det befintliga takmaterialet tas bort och ersätts med nya takmaterial. Detta kan vara nödvändigt om taket är för gammalt och utslitet, eller om det har drabbats av allvarliga skador.

Takbyte

Takbyte är en process där det befintliga taket helt och hållet tas bort och ersätts med ett helt nytt tak. Detta kan vara nödvändigt om taket är allvarligt skadat eller gammalt.

Vår Process

N

Kundbesök

Vi besöker er för att samla information om projektets omfattning och innebörd.

N

Offert

Vi räknar fram en offert anpassad efter era önskemål och behov.

N

Projekt

Vi påbörjar arbetet och utför de moment som ingår i projektet.

N

Slutbesiktning

Vi gör tillsammans med er som kund en besiktning av utfört arbete.

Pettersson tak projekt

KARL WARDS GATA 37 , 603 77 Norrköping
073-656 68 16